Om oss

Varmt välkommen till vår anläggning i Norrköping, Moa Martinsons gata 2, avfart vid E4.

Med många år i branschen är våra mål, långsiktiga relationer, återkommande kunder samt kundservice utöver det vanliga. Vi anstränger oss för att du som kund ska känna dig både trygg & nöjd. Framför allt ska det vara vara roligt när du handlar din nya bil! Våra fordon är handplockade runt om i landet och kommer från företag, finansbolag och privatpersoner. Alla bilar är väl genomgångna innan de ställs ut i hallen och anses vara leveransklara. Till varje bil finns alltid en varudeklaration som beskriver bilen kondition. Vi köper, säljer samt förmedlar fordon.

Oöverträffad service

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa bilar och enastående fordonslösningar till våra kunder. Vårt mål är att skapa långvariga och meningsfulla relationer med bilentusiaster som dig och att överträffa dina förväntningar på varje steg av din fordonsresa.

Vår passion för bilar är uppenbar i allt vi gör. Vi har samlat ett team av engagerade och erfarna bilproffs som inte bara är kunniga om de senaste fordonsinnovationerna, utan också älskar att dela sin expertis med dig. Oavsett om du letar efter en ny bil, en begagnad bil eller specialanpassade fordon, är vårt team här för att guida dig och hjälpa dig att hitta den perfekta bilen som passar din livsstil och behov.

alex-dorcioman-Mlxqo9b0J4A-unsplash

Långsiktiga relationer

Långsiktiga relationer är kärnan i vår affärsfilosofi. Vi sätter våra kunder i fokus och arbetar hårt för att inte bara uppfylla deras förväntningar, utan överträffa dem. Vår strävan är att bygga starka och varaktiga kopplingar med varje individ och företag som väljer att anförtro oss med deras behov.

Vi är djupt engagerade i att skapa den bästa möjliga kundupplevelsen, och det är något vi börjar med från allra första stund. När du väljer oss som din partner, får du inte bara produkter eller tjänster, du får en fullständig och personlig upplevelse som präglas av omsorg och kundorientering. Vårt mål är att inte bara möta dina krav och önskemål utan även förutse dem och agera i enlighet därmed.

Agreement

Återkommande kunder

Vi brinner för att skapa en enastående upplevelse för varje kund, en upplevelse som skapar en stark koppling och ger dig en anledning att välja oss som din pålitliga partner för alla dina fordonsbehov om och om igen. Vår främsta ambition är att du inte bara är en nöjd kund, utan en lojal del av vår fordonsfamilj. Vi strävar efter att göra varje interaktion minnesvärd och meningsfull, och vår största belöning är att se dig återkomma till oss för att uppfylla dina fordonsdrömmar och behov.

hero1

Våra samarbetspartners

DNB FinansMy MoneySantander Consumer BankSvea BankMoneyGoNordea Finance