Garanti & Service

Välkommen till VD Motor AB, din valda destination för högkvalitativa begagnade bilar. Vi förstår att begagnade bilar kräver särskild uppmärksamhet när det gäller garantier och trygghet. Därför erbjuder vi omfattande extragarantier för att du ska kunna njuta av din nya bil med fullständig trygghet.

Fördelar med att Handla Begagnat hos Oss:

Kvalitetskontrollerade Bilar: Varje begagnad bil som kommer in i vår hall genomgår noggranna kvalitetskontroller och revisioner. Du kan vara säker på att din begagnade bil är väl kontrollerad och genomgången inför köpet.

Fullständig Historik: Vi tillhandahåller fullständig information om varje begagnad bils historik, inklusive servicehistorik och ägarhistorik. Inga dolda överraskningar här.

Begagnatgaranti: Våra garantier ger dig extra trygghet, täcker de viktigaste delarna av din bil och skyddar dig mot oväntade reparationer. Tillsammans med våra samarbetspartner erbjuder vi garantier i omfattande utsträckning och önskade tidsplaner. På VD Motor AB vet vi hur viktigt det är att känna sig säker när du köper en begagnad bil. Våra garantier är utformade för att eliminera risken och ge dig fullständig trygghet när du väljer en begagnad bil från oss. Du kan lita på oss för att göra ditt fordonsköp till en glädjefylld och bekymmersfri upplevelse.

Reservdelar av Högsta Kvalitet: Vi använder enbart reservdelar av högsta kvalitet när vi utför reparationer, så din begagnade bil kommer alltid att prestera på sin bästa nivå.

Kontakta oss idag för att utforska vårt utbud av högkvalitativa bilar och lära dig mer om våra garantier och serviceavtal. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta den perfekta bilen för dina behov.